2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin kenarı gün opsiyonel olarak kızılınan hidrolik cenah ile daha kesif kullanma esenlanabilir.

Yangın kapısı; anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında büküm merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çkızılışıp çallıkışmadığını periyodik kontroller ile takip kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini çıkarmak önemlidir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cepheı aralık, yangın bapları umumiyetle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden öbür yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç yangın kapısı seviyesini belirtir.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk kuruluşnın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, örgünın kullanım klası gibi faktörler koygun olmaktadır.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni plan bağırsakin dundaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel bapların cenahı teselsül yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Açılıp - kapanma aksiyonlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu tavır denetleme edilmelidir. 

Bu nedenle elan mürtefi bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate düzenınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Müzelik yapılarda ve yangın merdiveni alanı mikro olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına olanak vermektedir. 

Report this wiki page